Gynning Design AB

Carolinas Gynnings signum är färgstarka porträtt och personliga avtryck från livets skiftande skeenden. Motiven speglar kvinnor hon mött eller kvinnor som lever inom henne. Gemensamt för konstverken är de starka känslor de förmedlar och ibland även gripande fragment av historier, öppna för betraktaren att dela med henne. Alla verk är namngivna, vilket vittnar om Carolinas personliga engagemang i målningarna.

2013 kände Carolina att hon ville gå vidare och utveckla sina konstverk till snygga inredningsdetaljer, hon sökte därför en VD som kunde hjälpa henne att vidareutveckla hennes tankar.

Carolina fick då tips om Camilla Falgén som bla varit med och byggt upp och varit delägare i Efva Attling Stockholm. Carolina kontaktade Camilla i augusti 2013 för ett förutsättningslöst möte, ett möte där båda parter var överens om att satsa på ett gemensamt projekt. 1 oktober 2013 startades det gemensamma bolaget Gynning Design AB, där Camilla jobbar som VD och är även delägare i företaget.Företaget har under de första åren växt stadigt. Två gånger /år släpper vi nya snygga inredningsdetaljer där många gånger Carolinas motiv är signumet för designen. Sortimentet består av allt från svensktillverkade brickor, skärbrädor och brickbord till fantastiska bädd set i bomulls satin, möbler, porslin och glas. Allt med noga utvalt material och stark design.

2015 släpptes den första smyckekollektionen i äkta silver under Gynning Jewelry. Smyckena är tillverkade i 925 sterling silver, med sin klassiska och tidlösa design skapas smycken med en skandinavisk signatur och enkelhet. Fjärilen som är vårt signum finns alltid med i designen. Fjärilen är en gammal symbol som står för pånyttfödelse och frihet och är därför en symbol som vi tycker man ska bära med sig varje dag.

Gynning Design och Gynning Jewelry har idag ca 500 återförsäljare i främst Sverige samt en egen butik på Birsta city i Sundsvall, även huvudkontoret ligger i Sundsvall.

Always protect your spirit from negativity.

Love C